ChariTea Jääteet

Tuoreena haudutettu tee - Orgaaninen ja Reilu Kauppa

ChariTea-jääteejuomiin käytettävät teet viljellään Sri Lankan vuoristoalueilla ja rooibos tee Etelä-Afrikan auringon alla. Teenviljelijöille maksetaan maailmanmarkkinahintaa korkeampi hinta ja sen lisäksi jokaisesta myydystä pullosta lahjoitetaan viisi senttiä Lemonaid and ChariTea -säätiölle, joka on käyttänyt jo yli kolme miljoonaa euroa viljelijäyhteisöjä tukeviin, sosiaalisiin projekteihin.

ChariTeasta juomien pohjana on tuoreena haudutettu tee tai mate eikä tuotteessa ole lisättyä sokeria tai mitään lisäaineita tai makuaineitaChariTea Green - vihreä inkivääritee

Hyvää, mutta vähän kaloreita eikä lisättyä sokeria - se on meidän vihreän teen mantra. Tuoreenahaudutettu, hituisella hunajalla ja hienovaraisella Intialaisella inkiväärillä maustettu juoma ontervehdys auringolta.

Vain parhaimmat luomu ainesosat löytävät tiensä Reilun Kaupan juomiimme.Jokaisesta myydystä pullosta 5 centtiä menee suoraan sosiaalisiin hankkeisiin tuotteidemme ainesosienvalmistusmaihin.

AINESOSAT
Orgaanisen vihreän teen ja orgaanisen inkiväärin infuusio. (vesi, vihreä tee, inkivääri) (94%),orgaaninen agave-lehden mehu, orgaaninen hunaja, orgaaninen sitruunamehu.

RAVINTOTIEDOT
(per 100ml)Energia: 63 kj (16 kcal), Hiilihydraatti: 3,2 g (ei lisättyä sokeria )ChariTea red - rooibos

Vähemmän on enemmän. Luomu Etelä Afrikkalainen Rooibos saa hienostuneen makunsa luomuagavesta, luomu passionhedelmästä ja luomu seljanmarjoista.

Red tea sopii erityisen hyvin myös lapsille.Vain parhaimmat luomu ainesosat löytävät tiensä Reilun Kaupan juomiimme.Jokaisesta myydystä pullosta 5 centtiä menee suoraan sosiaalisiin hankkeisiin tuotteidemmevalmistusmaissa.

AINESOSAT
Orgaanisen rooibos-teen (vesi, rooibos-tee) infuusio (91%), orgaaninen agaven mehu, orgaaninenpassionhedelmän mehu (5%).

RAVINTOTIEDOT
(per 100ml)Energia: 68 kj (16 kcal), hiilihydraatti: 3,4 g (ei lisättyä sokeria)ChariTea black - sitruunainen muskatee

Nyt ei ole kysymys kiireisen päivän kiireisestä kupposesta teetä - vaan ihanasta perinteisin menetelminvalmistetusta nautinnollisesta elämyksestä. Piristä päiväsi tällä Shri Lankan klassikolla jossa mukanaripaus sitruunaa - luonnollisesti reilusta kaupasta.

Vain parhaimmat luomu ainesosat löytävät tiensä Reilun Kaupan juomiimme.Jokaisesta myydystä pullosta 5 centtiä menee suoraan sosiaalisiin hankkeisiin tuotteidemmevalmistusmaissa.

AINESOSAT
Orgaanisen musta teen (vesi, musta tee) (93%), orgaaninen agaven mehu, orgaaninen sitruunamehu (3%).

RAVINTOTIEDOT
(per 100ml)70 kj (17 kcal), hiilihydraatti: 3,8 g (ei lisättyä sokeria)ChariTea mate - kupliva matetee

Jos kaipaat luontaista virkistystä - jotakin joka herättää sinut paremmin kuin kahvi tai espresso niinkokeile meidän palkittua kuplivaa Mate jäätee juomaamme. Siinä on reilu annos luontaista kofeiinia ja Argentiinalaista luomu passionhedelmää.

ChariTea Mate on myös nimetty maailman parhaimmaksi alkoholittomaksi Sauna juomaksi.

Vain parhaimmat luomu ainesosat löytävät tiensä Reilun Kaupan juomiimme.

Jokaisesta myydystä pullosta 5 centtiä menee suoraan sosiaalisiin hankkeisiin tuotteidemme valmistusmaissa.

AINESOSAT
Orgaanisen mate-teen ja luonnonmukaisen mustan teen (vesi, mate tea, musta tee) hiilihapollineninfuusio (88%), orgaaninen agave lehden mehu, orgaaninen appelsiinimehu (3%), orgaaninensitruunamehu (3%)

RAVINTOTIEDOT
(per 100ml)Energia: 71 kj (17 kcal), hiilihydraatti: 4,0 g, (ei lisättyä sokeria)